woensdag 22 juni 2011

twoppy maakt gratis app voor evenementen

twoppy is een platform waarmee je als organisator gratis een app kunt maken voor je evenement.
Met het twoppy-platform creƫer je voor je evenement, groot of klein, in een mum van tijd een smartphone app, ongeacht je budget. Het systeem is onder anderen te gebruiken bij congressen, beurzen en festivals, maar ook door dierentuinen, pretparken en musea.

twoppy is gratis, en er zijn meer voordelen. De korte doorlooptijd bijvoorbeeld. Een bureau moet je minstens een maand van tevoren opdracht geven om een applicatie te maken. “Maak je een beetje kwaad en met twoppy staat je app binnen een uur online”, claimt twoppy. “En als organisator behoud je de volledige controle over de inhoud. Een van de grote voordelen van twoppy is dat je je app constant up-to-date kunt houden. Zonder tussenpersoon pas je het programma en de informatie naar believen aan.”

twoppy werkt met een freemium-model, waarbij klanten alleen voor extra diensten betalen, zoals een persoonlijke achtergrondafbeelding, het vermelden van sponsors of het bekijken van gebruiksstatistieken.

twoppy wordt al internationaal gebruikt, onder andere in Amerika, Canada, Frankrijk, Australiƫ en Duitsland. Ze zijn nu hard bezig om de app ook beschikbaar te stellen via de Appstores.

Accenture Innovation Awards Concept van de Week - twoppy: Een gratis app voor je event

Geen opmerkingen:

Een reactie posten